Volgers

vrijdag 3 juni 2016

Dit is wel heel bijzonder.....

 Dit logje is speciaal voor alle vrienden, kennissen en familie die wij niet zelf kunnen berichten.
Mam, je bent overgrootmoeder!!!
Dit heeft niets met hobby te maken (hoewel....) en kan gevoegd worden bij de meest speciale gebeurtenissen in mijn leven;  

Daniël 

is geboren, ons eerste kleinkind!!
zoon van Jan Jaap en Tarah

Ik had niet gedacht dat dit zo'n impact zou hebben maar iedere keer als ik erover schrijf of vertel schieten de tranen van geluk mij in de ogen!!
Daniël (er horen puntjes op de e maar die zitten hier niet op de blogmogelijkheden, nu wel! Dank Ilona!) is geboren op 2 juni, de verjaardag van vader Jan Jaap. Het hele toevallige is dat ook ik 33 jaar geleden op woensdag 1juni naar het ziekenhuis ging, dat JJ ook op donderdag 2 juni is geboren, met behulp van veel infusen en meters en ook in aangezichtsligging lag. Zelfs de geboortetijd scheelt maar een uur......

Met moeder Tarah is alles goed en ook vader Jan Jaap heeft het allemaal overleefd.
En Daniël? die slaapt en eet.
Voortaan hebben wij dubbel feest op 2 juni

BLAIT!!! 

6 opmerkingen:

 1. En óf dat bijzonder is, Paula!!! Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie eerste kleinkind, ook aan de kersverse ouders! Wat een bijzondere geboorte en dat op dezelfde wijze én dag als zijn vader, wat toevallig en geweldig!!
  Ook heel fijn dat het met allen goed gaat en eh......pink jij maar af en toe wat traantje weg, Paula, zo lang deze tranen maar van geluk zijn ;)!
  Een heel fijn en goed weekend gewenst.
  Groetjes, Ilona
  PS de puntjes op de e schrijf je door de (dubbele!) aanhalingstekens te typen en dan (zonder de spatiebalk te gebruiken) meteen de letter e, dan krijg je dit: de ë van Daniël :D! Voor het geval je het écht niet wist: ik bedoel het goed en niet betweterig ;)!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ënig zo'n aanwijzing; wëër ëën ding gelëërd én zö öök nätüürlijk één tékén voor de accent aigu en zweutse stipjes.
   Nee, ik wist het niet (bewust) en hartelijk dank voor de tip
   Ook overigens hartelijk dank voor de felicitaties voor onze nieuwe Daniël!

   Groeten van Paula

   Verwijderen
  2. LEEEUUUKKK, écht 'n Paula-antwoord :D!! Of nee, 'n OMA Paula antwoord moeten we nu zeggen, geniet van het kleine wondertje in jullie familie!!

   Verwijderen
 2. Lieve Paula, wat bijzonder, ongelofelijk, speciaal, fantastisch, geweldig, heerlijk, verrukkelijk, briljant, buitengewoon, fabelachtig, fameus, luisterrijk, geweldig, grandioos, mieters, prachtig, te gek... ik kan niet nog meer superlatieven vinden voor deze heuglijke gebeurtenis!! Hartelijk gefeliciteerd met DANIËL... wat een prachtige naam voor een bijzonder en prachtig zoontje en kleinzoontje... en wat een aanbiddelijke foto van dit kleine, van God gegeven wonder!!
  Ouders, Grootouders en Verdere Naaste Familieleden heel hartelijk gefeliciteerd.
  Daniël, welkom op de wereld, je zult worden liefgehad en geknuffeld, verwend en vertroeteld!!
  Warme, liefhebben de groet, Rya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciterd met je kleinzoon! Een klein wondertje en daar mag je best tranen in de ogen van krijgen. Geniet ervan met elkaar.
  Lieve groet Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een echte Paula's mini! Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen