Volgers

zaterdag 3 januari 2015

♪♪♪ er........ staat....... een........ p....... ♪♪♪

Een vriendelijk medelid van de OLMC had onlangs een tweetal tijdschriften op de clubsite gezet en in een ervan, in de Dollhouse Miniatures,  trof ik gisteren een werkbeschrijving aan van een heel leuk fietspaardje. Omdat ik nog vrij was en een eerste daad wilde stellen in mijn nieuwe knutselkamer besloot ik dit te gaan maken.
Het bleek ingewikkelder dan ik in eerste instantie dacht; plakken, inzagen, boren, doorzagen, het kwam allemaal aan de orde, en dat was dan nog maar een onderdeeltje....
Ik heb echt HEERLIJK zitten knutselen, een hele dag, en ben ape-  ehhh, paardentrots op mijn paardje!!
Hij kan echt sturen!!


(Helaas lijkt het op de foto's alsof het zadel scheef zit maar dat is niet zo. Heb geen idee hoe dat komt en heb het bijna gemold toen ik het rechter wilde zetten....)

en ja hoor! het moet maar....
♪♪♪  ER.. STAAT.... EEN..... PAARD IN DE GANG........
♪♪♪ 

5 opmerkingen:

 1. Hij is helemaal geweldig. Over van stoelen op paarden? Lol. Nou moet je eigenlijk wel een speelgoedwinkel beginnen. Kunnen de 1:144 poppenhuizen ook in.
  Groetjes, Nienke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt écht een schitterend paard in je gang, die overigens ook mooi is aangekleed, Paula, en dat ie kan sturen......helemaal te gek :D LOL!! Fijn, dat je zo lekker hebt zitten knutselen in je nieuwe werkkamer. Ik zou bijna jaloers op je worden: ik zit met griepklanten in huis en loop me de benen van het lijf..........:(.
  Fijn weekend gewenst. Groetjes, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dat moet wel uren en uren knutselen zijn geweest!

  Ik heb dat ook wel eens dat het scheef overkomt op een foto, maar dat doet niets af aan hoe mooi dit paardje is, echt een aanwinst voor de kinderkamer!
  Groetjes, Idske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is mooi geworden, echt schattig zoals mijn kleine nichtje zegt.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen