Volgers

maandag 8 december 2014

Secret Santa swap

Bij de OLMC (de online miniclub dus) deed ik mee aan de SSS (de secret santa swap dus, ha ha)
Voor Karin maakte ik een meubeltje in 1: 24. Ik knutsel nooit in die schaal, en nu weet ik weer waarom niet: wat is dat klein allemaal!
Respect voor de fanavierentwintig!!
En zoals gewoonlijk sloeg de onzekerheid weer eens toe; "Is dit wel goed, het lijkt zo klein, is het geen 1:48", kortom, hoe hou je jezelf in die staat..... De tijd verstreek en niemand die er echt antwoord op kon geven. Ja, de ontvanger, maar daar had ik nu niets aan...!!!
Enfin, nog steeds zat ik met de prangende vraag of het allemaal wel klopte toen het allerlaatste weekend aanbrak dat ik ueberhaubt nog iets kon doen. Ontvanger was al gemaild dat het eventueel niet op tijd kon komen vanwege.. nou ja.... eh... toen ik op de laatste zondag (dinsdag was uitpakavond) de geest kreeg en nog in 1 : 24 schaal een theeblad maakte van mahonie.
Dit dus (beide fotos van Karin)
Dat viel wel aardig uit en daarvan wist ik zeker dat het de goede afmetingen had. Tezamen met popje leek het allemaal nog wel wat en kon ik met een verlicht hart en vol vertrouwen in POST.NL het geheel maandag nog in de brievenbus schuiven. Op de lijn is in!!
Tsja, en toen kreeg ik, net als de laatste 10 minuten in een spannende film, nog even een tegenslag(je) te verduren: pakje paste niet in de brievenbus!
GRRETVERRRRR!!
Scheurend, want al laat voor het werk, nog naar het postkantoor waar gelukkig een baliemevrouw zat met inlevingsvermogen en mij vliegensvlug hielp.

Dinsdagavond zat ik, gewapend met de envelop die mijn lieve SS al twee weken daarvoor  (natuurlijk was ik die alweer kwijt maar die bleek tussen mijn knutselspullen te liggen) had verstuurd. Die was wel op tijd.
Vol verwachting klopte mijn hart, niet alleen voor de verzonden swap, maar zeker ook voor de envelop die ik open mocht maken.
Kitty bleek mijn SS en maakte een werkelijk PRACH-TIG gehaakt tafelkleed voor mij:
Zo fijntjes, en met een schitterend patroon erin.
Ik was er heel erg blij mee, en mijn vaste voornemen om niet meer mee te doen aan een swap werd weer even omgezet in een losse gedachte, want als je dan zo iets moois ontvangt.....!

En zo kwam alles dan toch weer goed,(pffffff) en rossen we nu weer richting
♪♪♫ RUDOLPH THE REDNOSED REINDEER
 HAD 
A VERY
SHINY NOSE
♪♪♫


6 opmerkingen:

 1. Oh Paula, heerlijk om weer eens zo'n "choas"-bericht van jou te lezen: ik zie het hélemáál voor me en ook dat je twijfelde (ja, 1:24 ís erg klein ;O)!! Maar eh, het is toch hopelij wel nog op tijd aangekomen bij Karin? Oh, ik hoop het zó! Ik vind het popje én de stoel schitterend werk, Karin zal er zeker blij mee zijn.
  Maar jij hebt ook een mooi kado gekregen, wat een prachtig haakwerk, zo fijntjes en mooi, geniet ervan!
  Op naar Kerstmis zou ik zeggen ;)! Fijne dag gewenst.
  Groetjes, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk (voor jou misschien minder) maar voor ons errug leuk blogverhaal en een dot van een stoel en dienblad!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De stoel en het dienblad zijn schitterend geworden. Wat een gepriegel zal dat geweest zijn! Ik doe een projectje met onze club met het maken van een tafeltje ingelegd met verschillende houtsoorten en 1 vroeg of het niet 1/24 kon. Nee dus, ik moet er niet aan denken. Dan heb je vast een microscoop nodig!

  Het popje is ook schattig net als het tafelkleed, wat een verfijnd werk, een prachtig kado!

  Groetjes en alvast een gezellige Kerst gewenst,
  Idske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Una muñeca preciosa.
  Feliz Navidad
  Un abrazo
  Maite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha ha, weer een echt Paula verhaal. Mocht hij te laat zijn, dan heeft ze toch nog een prachtige swap. Die voor jou is ook heel mooi.
  Groetjes, Nienke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De swap was op tijd. De pakketten man stond om 4 uur aan de deur. Wat wel lekker was is dat ik niet zo heel lang heb hoeven wachten voordat ik deze geweldige swap mocht uitpakken.
  Het is perfect op schaal. En alles is even mooi.
  Ik ben hel erg blij met deze swap.
  groetjes, van Krin

  BeantwoordenVerwijderen