Volgers

zaterdag 19 april 2014

Fijne paasdagen!

Liturgisch gezien is het vandaag stille zaterdag. Voor mij, in het dagelijks leven, ook; ik heb voor het eerst in drie weken, na veel lesgeven, veel orgelspelen, examens afnemen, cursus ondernemersplan schrijven (met veel huiswerk!) en tweedaagse vakcursus (met engelse cursusleider; op een gegeven moment weet je niet meer welke taal je spreekt....) een vrije dag.
Nou ja..... boodschappen, stofzuigen (ha ha ha), koken, roept u maar.....!
Maar ik zit nu rustig en ben heerlijk bezig geweest met het inrichten van mijn SYNAS-bak in de gang. Ik weet nu waar de schakelaar zit, ha ha ha

Mijn quiltje is klaar, op het randje na en dat mocht dus ook in de bak, evenals mijn voorjaarsplantjes en -bloemetjes die ik in eerdere jaren maakte.


De leuke haasjes kocht ik vorig jaar in Apeldoorn en de paastak maakte ik een aantal jaren geleden tijdens een online workshop van de OLMC.

Tijdens de fotosessie zat Mo, onze kater, te vervelen op de trap. Hij wilde aandacht, kreeg die niet en ging toen klieren tussen de treden door. Toen ik een foto van hem maakte keek-ie nog sacherijnig ook


 En ja hoor, hoe kon het ook anders..... net toen ik afdrukte voor de 'kijk-eens-hoe-leuk-het-staat-in-de-gang-foto' zwiepte zijn staart door het beeld. Leuk accentje, niewaar?


IEDEREEN HELE FIJNE PAASDAGEN GEWENST!!!

7 opmerkingen:

 1. Je quilt is mooi geworden. Mooi kastje zo.Mooi hoekje ook. Je mag blij zijn dat het alleen de staart van Mo is. Ik zie hem de eitjes ook wel uit de paastak slaan. Lol. Hele fijne dagen voor Piet en jou. Je hebt het verdiend. Groetjes, Nienke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig zo.....mooi is je bak geworden.

  Fijne paasdagen ook voor jou!
  groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geel met een zwart accentje staat anders heel erg chic, hoor Paula, die 'arme' Mo, hij wilde je gewoon helpen. Hihi, hij kreeg zo tóch nog de aandacht, die hij zo graag wilde ;)!!
  Je hebt anders een pracht van een Paas scene gemaakt, Paula, je quiltje ziet er erg mooi uit. Alles is zo fris, lenteachtig en op zijn Paasbest :D!
  Hele fijne Paasdagen voor jou en jouw familie!
  Groetjes, Ilona
  Dank voor je reactie :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig bak is dit geworden Paula,
  ja en huisdieren.......die verdienen aandacht, ik vind het een leuke foto van Mo.
  Prachtige klok heb je trouwens...

  Fijne paasdagen
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de poes bijna nog leuker dan je Paasbakje. Fijne Paasdagen, Paula!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw Mo-beestje heeft prachtige ogen.... hypnotiserend.... ben blij dat ik daar niet gevoelig voor ben, want anders.....
  Je had het zeker druk..... een hele maand niet op je blog..... het is toch wat!!!
  De IKEA-bak (die ik dus niet heb) is leuk ingericht.... ik wist niet dat je je ook met lapjes bezighoudt..... bloempjes e.d. maken is zo ontzettend leuk. Ik heb net mijn mini-tuintje-in-theeblad afgemaakt en ben heel tevreden over mezelf (wie anders kan dat zijn, nietwaar; IK ben degene die het beste weet wat ik heb gedaan en gepresteerd!!)
  Voor jullie ook fijne Paasdagen; het is in ieder geval heerlijk weer met de hele dag de ZON!! En wat willen we nog meer??!!
  Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. paula ik heb deze hele pagina gelezen en blijf naast je miniaturenhobby alsjeblieft schrijven!!!!!!!
  Werkelijk in het vervolg als ik een sombere dag heb, ga ik jouw blog lezen dan weet ik zeker dat mijn dag weer heel vrolijk wordt, want wat kun jij geestig schrijven!
  Daarnaast ook nog eens van die prachtige miniaturen maken, schitterend.
  Onderaan de pagina heb je schuimspanen gemaakt en ik had net vanmorgen een schuifspeld weg gegooid, die ga ik nu een lekker uit de bak vissen, want ik had geen idee dat je daar schuimspanen van kunt maken, haha!

  Groetjes, Jody

  BeantwoordenVerwijderen