Volgers

donderdag 27 februari 2014

Nieuwe maaksels

Afgelopen weekend zijn wij op Texel geweest (zie verslag op Woonkeuken) en hebben het daar heerlijk gehad. Natuurlijk had ik ook een knutseltje meegenomen want je zou je eens kunnen vervelen, niewaar???
 Kartonnetjes mee, stofjes mee en bekleden maar. Moeizaam knipte ik de stof met een nagelschaartje in passende stukjes, mezelf in gedachten voor het hoofd slaand dat ik de grote stofschaar niet had meegenomen. Bij het naar huis gaan kwam ik tot de ontdekking dat ik die schaar wel bij me had.....lachen wel....blond blijft blond......
Inmiddels heb ik al meer dan 150 kartonnetjes bekleed en aan elkaar genaaid en er zullen er nog vele volgen voor het af is. Maar het is heel leuk werk en je ziet het patroon groeien!!

Gisteren maakte ik samen met een vriendin irissen. Ik had een plaatje gezien en dacht wel dat dat een eitje was. Nou, dat dus niet, kan ik iedereen in vertrouwen mededelen, maar het is goed te doen.

Leuk dus, ze zijn wel erg mini...voorts zien de blaadjes er nog behoorlijk onecht uit (er wordt gewerkt aan een verbeterprogramma met terugkomdag, ha ha ha) maar toch.... samen valt het mee.........


Lekker bossie!!!!

5 opmerkingen:

 1. Lekker even uitwaaien op Texel....ja dat kartonnetjes naaien is een hoop werk maar wel leuk werkje om te nemen. En tot slot een mooi bossieirissen op je 1:112 tafel....lekker van genieten hoor!

  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja het is veel werk maar het resultaat mag er zijn.
  groetjes doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er toch nog goed uit zo, Paula. De quilt zo wie zo.
  groetjes, Nienke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Paula, lekker uitgewaaid? De kartonnetjes gelukkig niet, zo te zien ;)! Wat een mooi quiltje heb je gemaakt, vrolijke lentekleurtjes. Ik heb inmiddels wel zin in de lente, dit regenweer is ook saai zo langzamerhand!
  Je blogpost heeft echte van Gogh kleurtjes: blauwpaars en geel :D! Je irissen zien er mooi uit, dat lijken mij best moeilijke blommetjes om te maken.
  Fijne avond. Groetjes, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen