Volgers

zondag 1 september 2013

Workshop en nieuw project

Gisteren volgde ik bij Avontuur in Miniatuur een workshop van Loes Snoodijk.
Zoals gewoonlijk was de ontvangst heel hartelijk, de koffie heerlijk en de lunch geweldig!

De workshop was heel erg leuk en samen met een gezellige groep mensen werkten we aan een tafeltje met daarop een gascomfoor met butagasfles.

Het comfoor zowel als de gasfles zijn gemaakt van hout. Daarna zijn ze geschilderd in kleur en tenslotte gespoten met een glanzende finish. Daardoor lijkt het alsof het comfoor geemailleerd is, terwijl de gasfles op deze manier ook een authentiek uiterlijk krijgt.
Het tafeltje is gemaakt van grenen en is het mooist als het zijn houtkleur houdt. En dat doe ik dan ook braaf.......

Het setje heb ik speciaal gemaakt voor mijn nieuwe project (ha ha ha, het stond al een jaar en was al op de EMO-plank beland...) namelijk: mijn strandhuisje!
Soms heb je een stimulans nodig (de intrensieke motivatie, heb ik ooit bij didactiek geleerd) om aan de gang te gaan! bovendien had ik donderdag en vrijdag heerlijk aan het strand gezeten en genoten van al die leuke en kleurige strandhuisjes (was ook een klein beetje jaloers op de eigenaren)

Nu dus mijn eigen strandhuisje!!

Het frame is al klaar en door een beetje slim fotograferen zie je al hoe het kan gaan worden. (De prei en kool maakte ik eerder deze week van fimo)

Er kan in ieder geval gegeten worden!

4 opmerkingen: