Volgers

maandag 22 oktober 2012

OLMC-dag

Eergisteren was er een ontmoetingsdag van de OLMC, onze online miniclub. Sinds ongeveer vier jaar is er regelmatig een workshop voor en van een van de leden.
Gisteren ontmoetten wij elkaar voor het eerst live.
Wat was het leuk!! Allemaal hele leuke vrouwen met een eigen verhaal en een gemeenschappelijke hobby: het poppenhuizen. Daar gingen dan ook  de meeste gesprekken over, hoewel er tussendoor wel eens een persoonlijk verhaal gevlochten werd. Waardevol allemaal....
Voor 's morgens had ik een klein workshopje voorbereid. Een beetje bang was ik wel dat het niet goed zou passen, zou lopen, zou aanslaan, maar...... ONZIN!! Iedereen zat welgemoed te schuren, te plakken, te verven en vooral: te kleppen.

Dit zijn de kistjes. Het bovenste exemplaar is het prototype en de onderste is het oefenmodel.
Alleen op de bovenste zit het plaatje geplakt, met ModPodge, een merknaam die moeizaam uit mijn Hollandse mond rolt (hoewel ik wel heel goed heb geoefend afgelopen zondag....) en de onderste is gewoon nog niet af.

Veel leden hadden een klein cadeautje of materiaal meegebracht (eigenlijk kreeg iedereen van iedereen een cadeautje, want vlak vriendschap niet uit....)


 Al deze leuke dingen krijgen nog en plaatsje en/of bestemming.


Bij het afscheid kreeg iedereen een leeg herinneringsdoosje en vandaag per mail een bestandje met vulling. Direkt heb ik dit in elkaar gezet en dit is het geworden. Rechts op het tafeltje staat een schattig tissuedoosje, ook een cadeautje.
Het was een enige dag met een gouden randje!!!!!
jammer dat er geen gouden randjes op het blog zitten........


En dit is Mo, mijn persoonlijke Big Brother die dit gehele blog-maakproces heeft gewatcht.
Want het zou wel eens kunnen gebeuren dat je de kip misloopt.........

2 opmerkingen:

 1. Als ik het goed begrijp gaat bij Mo de liefde ook door de maag. Ze zijn ook allemaal hetzelfde, die dieren.
  Leuk om het herinneringsdoosje al gevuld te zien. Wat een mooi plaatsje heb je het gegeven.

  groetjes, Krin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het was zeker een dag met een gouden randje, Paula en ik heb genoten van je workshop (nee, nog niet af maar komt zeker binnenkort). Ik vind m leuk, jouw Big Bro Mo!

  Groetjes, Chris

  BeantwoordenVerwijderen