Volgers

zondag 5 juni 2011

Tussendoorbank

Al een paar keer heb ik niet kunnen meedoen met mijn vaste knutselgroepje, de Knutso's. Jammer wan t het is altijd erg gezellig en we maken best leuke dingen. De laatste keer dat ik er niet bij was maakten ze de EKTORP-bank, origineel een ontwerp van IKEA maar geschikt gemaakt voor 1: 12 door Yara.
Afgelopen donderdag maakte ik 'm alsnog, met twee van de vijf andere Knutso's. Het arbeidsproces verliep niet geheel vlekkeloos van mijn kant om het maar eufemistisch uit te drukken: niets lukte en niets paste en zo heb ik mijn brede scala aan krachttermen weer eens uit de kast gehaald om deze te testen op effectiviteit. (Dat moet je positef zien: het is net als met kleren: wat niet meer past of uit de mode is kun je weggooien..) Uiteindelijk is deze bank ontstaan. Het ontwerp en onderdelen zijn zó aangepast dat je alleen nog maar kunt spreken van: "vrij naar het ontwerp van.." Het is dus een IKDORP-bank geworden, bekleed met een zoet stofje. Hij staat nu in mijn "zoete"kijkkast; de plek waar alle roze en blauwe spulletjes met een krullerige neiging of een pastelkleurige bekleding in terechtkomen.
Zoals je ziet heeft de bank nu al doorleefde kussens en het voetstoeltje is veel te schoon. Daar ga ik dus nog wat aan doen, met thee of zo, ik zie wel.
Maarrr....hij staat daar goed en gaat opgenomen worden in het geheel.


2 opmerkingen:

  1. zo ik zal hier ook als nog een reactie geven.......hihihi. staat wel leuk als er op je berichtjes is gereageerd.

    Wat een LEUKE bank!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk geworden Paula!

    Groetjes Nicolien

    BeantwoordenVerwijderen