Volgers

donderdag 24 maart 2016

Ziek zijn en hoe het weer goed komt

..... en toen werd ik eind januari zieker en zieker; griep, koorts, hevige astma-aanval die leidde tot longontsteking, longarts, spoedopname in het ziekenhuis alwaar vijf dagen all inclusive, zuurstof en medicijnen. VEEL medicijnen! Vooral die, die met een 'p' beginnen.
Toen ik daar werd losgelaten kon ik geen trap meer op, geen deuk meer in een pakje boter slaan en niet meer huishouden. Nu was dat laatste niet zo erg want daar ben ik normaal ook niet zo van maar het valt toch tegen als je dat kopje niet meer even snel in de vaatwasser kan zetten.....
Inmiddels ben ik vijf weken thuis en kan alweer 100 meter wandelen en naar twee (!) winkels, maar daarna gaan mijn ogen zich voortijdig kruisen en moet ik heel snel naar huis. En naar bed.
Als je normaal aan het werk bent verlang je daar wel eens naar; heerlijk een dagje in bed, maar geloof me, het gaat vervelen!
De eerste tijd hoef ik nog niet aan werk te denken en ben fors in training om weer wat meer conditie te krijgen.

Wat ook heel naar is, is dat ik voorlopig even niet met hout kan werken, mijn lust en mijn leven!
Mijn longen hebben tijd nodig om te herstellen en daar past geen houtstof bij.......
OEWAP, OEWAP, OEWAP, OEWAAAAAAP


Maarrrrr, als ergens een deur dichtgaat, gaat er ergens anders een raam open.
Ik heb tijdelijk een nieuwe hobby, nl. Barbiekleertjes maken. Voorts viel gisteren mijn oog op de nieuwe webwinkel van de Xenos en in het bijzonder op de draagbare fotostudio die ze daar te koop hadden staan. Die was voor mij, dat snap je!

Al dat moois kwam vanmiddag al aan en gelijk ben ik aan de slag gegaan met Woedie in bed als illustratie van mijn ziek-zijn. Sinaasappeltje ernaast en Pleegzuster Bloedwijn als versterkend middel.. 
Goed dus voor het voorspoedig herstel. Tevens is dit geheel de eerste stap op weg naar 

 'De Betere Fotograaf' 
certificaat op aanvraag

Heel leuk om te doen met die lampjes en zo, en wie weet komt er ook nog wel eens een 'Barbie- met- leuke- kleertjes' op mijn blog. 

Maar eerst maar eens alle huizen goed fotograferen!!
Latej!